emBIO baktériumtrágya

Biológiai növényvédelem:

Az emBIO olyan gomba- és baktériumfajokat tartalmaz, mint a Coniothyrium minitans és Streptomyces griseoviridis, amelyek hatékonyan alkalmazhatók biológiai növényvédelemben. Ezen fajok megelőzik különböző gombás eredetű megbetegedéseket, például fuzárium és szklerotínia kialakulását és megoldást kínál a talajok fajgazdagságának növelésére.

Önfenntartó rendszer és költségcsökkentés:

Az emBIO rendszeres használata csökkenthető dózisokkal jár, és az emBIO-val kezelt állomány ellenállóbb és egészségesebb lesz. Ez hosszú távon csökkenti a növényvédőszer- és műtrágya igényt, jelentős költségcsökkentést eredményezve.

Beltartalmi értékek javulása:

Az emBIO nemcsak a termésátlagokat növeli, hanem a termelt termények beltartalmi értékeit is javítja. Ez az egészséges talajéletnek és a jobb környezetnek köszönhető.

Több mint 20 baktériumfajta és fajgazdagság:

Az emBIO összetett készítmény, melyben több mint 20 baktériumfaj található. A fajgazdagság révén minden talajtípuson megmaradnak olyan baktériumfajok, amelyek hatékonyan végzik el a talaj eredeti mikroflórájának helyreállítását és serkentik a talajéletet. Ezáltal rendszeres alkalmazás esetén a talaj tápanyagokban gazdagabb és jobb szerkezetű lesz.

Védett márkanév:

Az emBIO márkanevű aktivált mikrobiológiai készítmény az EM-nek (effektív mikroorganizmusok) megfelelő, EM Technology Hungary Kft által bejegyzett és törvényesen védett magyarországi terméke. A termék használható mind a hagyományos, mind az ökológiai gazdálkodásban. (II-3107/5/2007 sz. Gyártási és forgalmazási engedély, K-581/09 sz. Biokontroll igazolás) Az emBIO élelmezés-egészségügyi szempontból tiszta anyag,